hv71 huvudtränare Johan Lindbom meddelar sin avgång

Johan Lindbom fortsätter som tränare i HV71

Nu står det klart att Johan Lindbom fortsätter sin roll som huvudtränare i HV71 även över nästa säsong. Det meddelar klubben i ett pressmeddelande på torsdagen.

Johan Lindbom tog över som huvudtränare i slutet av oktober och pausade då sin roll som klubbdirektör i föreningen. Nu meddelar HV att att Lindbom kommer att vara tränare även nästa säsong.

– Johan har erfarenhet, trygghet och står för det ledarskap vi vill ha, säger Andreas Davidsson, tillförordnad ordförande i HV71.

Johan Lindbom har tidigare vunnit guld med klubben som tränare. Under förra säsongen tog han över tränarrollen i slutet av januari och klubben lyckades undvika kval i sista omgången.

”Blodad tand”

– Det är klart att jag fått blodad tand på att vara tränare igen. Nu är det fullt fokus på den innevarande säsongen och att vi ska klara av den situationen vi är i. Sedan kan vi blicka framåt och kunna bygga något bra på sikt, säger Johan Lindbom.

Beslutet att Johan Lindbom fortsätter som tränare även nästa säsong innebär att han lämnar som klubbdirektör och Richard Nylin kommer att vara tillförordnad i den rollen i väntan på nyrekrytering.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*